• image

  Rail4Rent

  Ervaren goederenmachinisten met volledige rijbevoegdheid voor België, Nederland en Duitsland.Stipt, vakkundig én flexibel, dat zijn de 3 basisvoorwaarden waaraan al onze treinbestuurders voldoen.

  Contacteer ons
 • image

  Personeel

  Als Rail4Rent zijnde verzorgen wij uw goederentransport per spoor doorheen België, Nederland en Duitsland. Onze treinbestuurders met jaren ervaring beschikken over de juiste kwalificaties voor de diverse spoornetten in de naburige landen.

  Meer info
 • image

  Advies & Consulting

  Onze medewerkers begeleiden en voeren projecten uit bij diverse spoorwegmaatschappijen in binnen- en buitenland. U kunt onze medewerkers tijdelijk of voor langdurige tijd inzetten op uw projecten.

  Meer info
 • image

  Transporten

  In samenwerking met onze partners leveren wij op flexibele basis locomotieven aan. Door ons uitgebreide netwerk houden de mogelijkheden niet op bij de Belgische grens.

  Meer info

Rail4Rent: ‘Grensoverschrijdend’ - Korte en lange afstand - Begeleiden en Piloteren

Als Rail4Rent zijnde verzorgen wij uw goederentransport per spoor doorheen België, Nederland en Duitsland. 

Onze treinbestuurders met jaren ervaring beschikken over de juiste kwalificaties voor de diverse spoornetten in de naburige landen. 

De lijnkennis van het te berijden traject en de knowhow van de locomotieven(E-tractie en dieseltractie) zorgt ervoor dat we met onze medewerkers uw trein right in time op bestemming krijgen. 

Eveneens zal u door de uitgebreide talenkennis kunnen rekenen op een vlotte communicatie van onze medewerkers. 

Indien nodig kunnen wij de volle verantwoordelijkheid nemen voor de leiding van het rangeer/treinprocedé

Wij controleren uw materiaal zorgvuldig, koppelen, ontkoppelen en begeleiden uw treinen bij het binnen en buiten rijden van het stations/bundels. 

Wanneer uw personeel geen/onvoldoende kennis heeft over de te berijden lijnen of locomotieven kunnen wij zorgen voor een professionele begeleiding.

Contacteer ons voor meer informatie over onze internationale dienstverlening.